Wie we zijn

Wie we zijn

Wie we zijn

BEVEPE produceert decoratieve verven voor zowel de particuliere markt als de professionele schilder. Yves Op de Beeck is de derde generatie die samen met zijn echtgenote Charlotte Van Damme dit familiebedrijf runt.
BEVEPE focust zich vandaag op een continue vernieuwing en optimalisatie van verven. Dit uit zich in een voortdurende ontwikkeling en doorgedreven kwaliteitscontrole van alle verfsoorten en materialen. Hiervoor beschikt BEVEPE, over een innovatieve productielijn en logistieke uitrusting.

Een groot deel van hun activiteiten bestaat uit de ontwikkeling van private labels. Daarnaast is BEVEPE distributeur van chemicaliën voor de detail- en groothandel.
Ons winkelconcept Paintfactory, vloeide voort uit deze aanpak van ‘rechtstreeks verkopen aan de consument aan fabrieksprijzen’ en biedt alles aan wat de particulier/professional nodig heeft om te schilderen, ook non-paint artikelen. Ondertussen zijn er vijf vestigingen: in Brugge, Eke (Gent), Wommelgem (Antwerpen), Hasselt en sinds kort ook Kortrijk!.